Vakantie op de buiten, wie droomt daar niet van. Met rust gelaten van alle sleur kunt u gezellig relaxen in een mooie gezonde groene omgeving. De kinderen kunnen naar hartelust ravotten zonder enig gevaar voor auto’s. Inmiddels kunt u genieten van mooie vergezichten op de polders of kunt u de start nemen van een fietstocht.
Bij ons kunt u terecht voor een ECHTE vakantie op een ECHTE boerderij. Hier vermengt zich nog de jodium van de zee met de ongerepte plattelandslucht.Ten Hullenhove
biedt u gastenkamers met ontbijt. De smaakvol ingerichte gastenkamers zijn voorzien van douche en lavabo met handdoeken. Er is een uitgeruste badkamer per kamer. Alle bedden zijn voorzien van lattenbodems en zijn netjes opgemaakt wanneer u toekomt. Na een heerlijke nachtrust kunt u uw ontbijt nemen van 8u30 tot 12 uur. Uitslapen kunt u gerust. Het ontbijt is een heerlijke mix van echte hoeveproducten in overvloed. Wat wenst u nog meer om een stralende dag te beginnen.
Buiten kunt u gerust de dieren bekijken of een praatje maken met de boer en ondertussen spelen de kinderen al van ’s morgens vroeg in de grote speeltuin.

Ten Hullenhove is een actief landbouwbedrijf. Op de akkers wordt er voornamelijk tarwe, suikerbieten, erwten en vlas geteeld. De stallen worden bevolkt met varkens, niet alleen zeugen met hun biggetjes maar ook mestvarkens. We spreken over een gesloten varkensbedrijf omdat ieder varken dat hier geboren wordt, hier ook opgroeit.


 
Design: www.igraph.be